Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Immer Tydelyck


Naam : Immer Tydelyck
Genre : Streetpunk
Land : Nederland
Website : http://www.freewebtown.com/immerfan/

Discografie

Immer Tydelyck
Immer Tydelyck
2006
Geen
Immer Tydelyck
tijl


Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

(Geen artikelen gevonden)

Er was eens lang lang geleden een stel jongens die zich verveelden. Deze jongens heten Tijl, Douwe en natuurlijk Arnoud die wij allemaal wel kennen. Deze jongens kwamen geregeld naar Kalashnikov om te kijken of er daar nog wat te beleven was, want je moet wat hè wanneer je jezelf verveeld als verveelde jongen. Elke keer dat ze daar kwamen genoten ze daar wel maar toch bleven ze met een leegte zitten. Geen van hun kon zich echter indenken wat dat dan zou kunnen zijn. Uiteindelijk kwam één van hen met het slimme plan om met zijn 3en een band te beginnen aangezien ze zich toch verveelden. Kortom dit sprookje heeft heel cliché een afschuwelijk goed begin. Aangezien ze maar een tijdelijke formatie waren traden ze heel kort daarop zonder al teveel te oefenen al op. Tja en als bandje moet je een naam hebben dus nu werd het weeral diep denken voor onze helden. Wat moet je nu verzinnen wat origineel is en bij een tijdelijk bandje hoort. Zo zijn ze na een tijdje op Immer Tydelyck gekomen.

Ondertussen bestaat Immer Tydelyck toch weeral een paar jaar en is er van het tijdelijke dus nog maar weinig over. Toch is de naam nog steeds kloppend om de een of andere bizarre manier.

Vanaf het begin zijn ze al op zoek naar een bassist. Dit is tevens zo’n cliche wat iedereen heeft, dus ook in dit sprookje laten we dit meedoen. Voor hun 2de optreden hadden ze echter iemand gevonden die deze taak wel op zich wou nemen. Een wereld beroemd persoon die de sterren van de vlag kon bassen. Een persoon met een nogal beruchte carrière en hierdoor niet in een logisch stap in het vervolg van deze carrière maakte, maar zoals bij alle grote muziekanten liep het ook met deze niet goed af (tja zelfs in sprookjes kunnen erge dingen gebeuren). Toen deze bassist namelijk tijdens het optreden onthuld werd voor het publiek bleek echter dat de fans zich niet zo konden vinden in de nieuwe bassist. Dat terwijl George Bush (de bassist) nog wel een extra mooie stropdas aanhad. Direct na zijn onthulling werd ie ontvoerd en al snel daaropvolgend kwamen de vlammen uit zijn hoofd. Jammer genoeg was dit niet de echte George maar een door Martin en Tijl (die op dat moment druk bezig was met het nuttigen van een bord WITTE spaghetti) gemaakt exemplaar van een voormalige kartonnen doos, maar desondanks niet van echt te onderscheiden.

Kortom Immer moest opzoek naar een nieuwe en minder op Bush lijkende bassist. Hiervoor hebben ze Arthur weten te strikken die niet bang was voor een brandwond en dus een ideale vervanger was. Gelukkig viel hij bij de fans beter in de smaak aangezien hij tot nu nog geen vlammen uit zijn hoofd heeft gehad. Zo zie je maar weer sprookjes eindigen altijd goed en met de zin: En ze leefden nog lang en gelukkig met zijn viertjes in het oefenhol.

Douwe Vrieswijk : Drums
Arnoud Westland : Guitar
Tijl Damen : Guitar/Vocals
Arthur van Damme: Bass

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact