Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Say Cheese vol. 4

02-09-15 12:00:00 / door puyol

Voor de vierde editie van de digitale compilatie “Say Cheese!” zijn wederom uitsluitend Nederlandse punkbands geselecteerd. Er lopen namelijk genoeg kwaliteitsbands rond op eigen bodem die tezamen duidelijk maken dat punk niet dood is en dat het tevens niet nodig is om naar het buitenland te kijken voor kwaliteit.
Punk is een maatschappelijk betrokken muziekgenre (ja toch!?). Daarom staat deze editie van “Say Cheese!” in het teken van Hulphond Nederland. Hulphond Nederland is hét expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. De stichting leert honden vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. De doelstelling van Hulphond Nederland is het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waardoor (re-)integratie in de samenleving wordt bevorderd.

“Say Cheese! – volume 4” wordt aangeboden door het non-profit label North Empire en bevat 15 Nederlandse punkrock bands, die elk één nummer ter beschikking hebben gesteld. Variërend van gevestigde namen tot opkomende bands, het zijn stuk voor stuk hardwerkende bands die de punkscene levendig houden. Het moge duidelijk zijn dat de Nederlandse punkscene floreert en zeer veel te bieden heeft.

Alle opbrengsten van deze compilatie naar Hulphond Nederland. Het zou leuk zijn als bij het downloaden van de compilatie een bedrag voor dit goede doel wordt gedoneerd. De compilatie kan echter ook gratis worden gedownload. De ‘Say Cheese’ compilatie is hier te vinden: http://northempire.bandcamp.com


Reacties

Gepost door: pix Gepost: 09-09-15 13:45:44
Nice!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact