Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

22-09-13 20:29:00 / door puyol / bron: North Empire

Voor de tweede editie van de digitale compilatie “Say Cheese!” zijn wederom uitsluitend Nederlandse punkbands geselecteerd. Er lopen namelijk genoeg kwaliteitsbands rond op eigen bodem die tezamen duidelijk maken dat punk niet dood is en dat het tevens niet nodig is om naar het buitenland te kijken voor kwaliteit. Aangezien punk een maatschappelijk betrokken muziekgenre is staat deze editie van “Say Cheese!” in het teken van Milieudefensie. Deze organisatie werkt aan duurzame mobiliteit, schone en diervriendelijke landbouw en bedrijven die zich ook in het buitenland verantwoord gedragen. Dat doet Milieudefensie samen met zoveel mogelijk mensen: lokaal, landelijk én wereldwijd als lid van Friends of the Earth International. Alle donaties voor het downloaden van de compilatie komen ten goede aan het werk van Milieudefensie.

“Say Cheese! – volume 2” wordt aangeboden door het non-profit label North Empire en bevat 16 Nederlandse punkrock bands, die elk één nummer ter beschikking hebben gesteld. Variërend van gevestigde namen tot opkomende bands, het zijn stuk voor stuk hardwerkende bands die de punkscene levendig houden. Het moge duidelijk zijn dat de Nederlandse punkscene floreert en zeer veel te bieden heeft.

Alle opbrengsten van deze compilatie naar Milieudefensie. Het zou leuk zijn als bij het downloaden van de compilatie een bedrag voor dit goede doel wordt gedoneerd. De compilatie kan echter ook gratis worden gedownload. De ‘Say Cheese’ compilatie is hier te vinden: http://northempire.bandcamp.com

<< Sparky's Revengde komt met 'What's Your Perspective?' Nieuwe drummer Bouncing Souls >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact